Opinie

9,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,4
Komfort
9,6
Lokalizacja obiektu
8,6
Udogodnienia
9,5
Personel
9,6
Stosunek jakości do ceny
9,1

Opinie

    Violetta
    pl

    Ocena

    9,2
    18 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kuba
    pl

    Ocena

    10
    14 czerwca 2018

    Bezwzględnie magiczny pobyt.

    Polecamy wszystkim, którzy chcą wyrwać się ze świata biznesu i na spokojnie z perspektywy popatrzyć na różne sprawy, zintegrować się z współpracownikami, czy ugotować sobie wspólnie jajecznicę na śniadanie. Czysto i luksusowo.
    Beata
    pl

    Ocena

    9,2
    10 czerwca 2018
    Miły właściciel, komfortowe i ładnie wykończone pokoje, niska cena.
    Justyna
    pl

    Ocena

    9,2
    1 czerwca 2018
    Nic
    Przestronne pokoje i łazienka. Cisza i spokoj. Dyskretni i mili wlasciciele.
    Roman
    pl

    Ocena

    9,6
    15 maja 2018

    Krótki wypad do Gdańska, miejsce dobre, apartamenty można polecić na krótszy i dłuższy pobyt.

    Druga sypialnia była sypialnią otwartą!! O
    Wszystko było na swoim miejscu :)
    Waldemar
    pl

    Ocena

    10
    13 maja 2018
    Wspanialy service, bardzo przyjemna obsluga, Wspaniale sniadanie, Polecam dla wszystkich potencjalnych gosci tego obiektu. Valdy Waldemar Biernacki
    bartheec
    pl

    Ocena

    8,8
    12 maja 2018

    Polecam!

    Anna
    pl

    Ocena

    10
    5 maja 2018

    Świetne miejsce na pobyt w Trójmieście.

    Wspaniałe śniadanie. Prywatny zamykany garaż.
    Łukasz
    pl

    Ocena

    9,6
    4 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam
    pl

    Ocena

    9,6
    23 kwietnia 2018
    bardzo mili gospodarze
    Manuel
    pl

    Ocena

    8,8
    23 kwietnia 2018

    Wspaniały pobyt. Powitanie z rybką . Sniadianie bardzo dobry z atrakcją gofry :)

    Artur
    pl

    Ocena

    7,1
    16 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patryk Bargiel
    pl

    Ocena

    9,6
    12 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariusz Tuszyński
    pl

    Ocena

    10
    21 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    10
    19 lutego 2018

    Super, polecam

    ...nie było minusów..
    Bardzo przestronny, czyściutki apartament z dwoma sypialniami. W salonie kanapa, stół, kuchnia mega super wyposażona, jak w domu. Za budynkiem dużo sklepów i przystanki autobusowe. Bez problemu zjedziesz na stare miasto. Taxi kosztowała nas 13 zł. Plac zabaw dla dzieci, grill dla rodziców, no i parking. Wszystko na wysokim poziomie. Gorąco polecam!
    Miroslaw_D
    pl

    Ocena

    9,2
    8 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    10
    22 października 2017

    Godny polecenia - na pewno tutaj wrócimy

    Fantastyczny obiekt. Czysto, ciepło, przyjemnie, Własny bezpłatny parking, Duża i bardzo dobrze zagospodarowana przestrzeń apartamentu. Blisko sklepy (markety spożywcze), stacja benzynowa, przystanek autobusowy. Jednocześnie w okolicy cisza i spokój. Ogród z możliwością zrobienia grilla (skorzystamy następnym razem).
    Aga
    gb

    Ocena

    9,6
    4 czerwca 2018
    Nothing
    Perfect for a long weekend, need a taxi to the old town but super cheap so no problem at all, nice location and beautiful apartment, everything you may need is there!
    Ilia
    ru

    Ocena

    9,6
    29 kwietnia 2018
    It is indeed a luxury hotel.
    Angelica
    pl

    Ocena

    10
    17 kwietnia 2018

    Everything was great!

    nothing :-)
    Weekend in Gdansk was great! Apartment very clean, fantastic, new facility, parking space in the garage. Close to shops. We even managed to make an evening barbecue. Taxis cheap. Peace and quiet. Everything was great. We will definitely be back again.
Ładowanie opinii